NUFFNANG

Top 3 Member GA

Create your own banner at mybannermaker.com!

NUSANTARA NIAGA RESOURCES (001763638-X)


PROFIL NITE LUV OIL


NITE LUV OIL diadun dan diolah secara traditional oleh kepakaran yang diwarisi sejak zaman berzaman untuk membantu kaum lelaki bagi mengembalikan kehebatan zaman prianya.Ia dicipta setelah sekian lama membuat kajian terhadap hidupan dan tumbuhan yang berada di alam semesta dan kaitannya dengan nafsu seks lelaki.


Keinginan seks lelaki tidak dapat diukur daripada faktor usia. Ada lelaki yang masih gagah walaupun berusia 70 tahun dan ada yang sudah menjadi lemah ketika masih berusia dalam linkungan 40an. Perkara ini berkaitan rapat dengan fizikal seseorang dan amalan kehidupan hariannya.


Amalan merokok, meminum minuman keras, minuman sejuk yang bergas dan makanan yang banyak lemak antara punca mempercepatkan tenaga lelaki menjadi lemah.Apakah yang dikatakan sebagai lemah syawat?Secara mudah bolehlah diperkatakan bahawa lemah syawat itu ialah seseorang yang berkeinginan untuk melakukan seks tetapi alat kelaminnya tidak mengeras, tegang, atau tidak dapat memasuki dalam lubang kemaluan isterinya.


Kata istilah orang sekarang "Layu Sebelum Kembang" maka dengan itu ubat-ubat ransangan yang banyak dipasarkan sekarang begitu laris tetapi ubat-ubat yang dimakan itu memberi kesan untuk sementara sahaja.NITE LUV OIL melihat pemulihan tenaga batin perlu ditangani secara perlahan tetapi memberi impak yang luar biasa.


Ramuan dalam NITE LUV OIL boleh membantu lelaki yang inginkan saiz yang panjang, besar, tegang dan keras, juga masalah pra-matang (pre-mature ejaculation) atau tidak tahan lama. Anda perlu mengurut dengan menggunakan NITE LUV OIL dua kali sehari selama beberapa hari untuk melihat perubahan pada alat sulit anda yang akan kembali berfungsi bahkan dalam keadaan yang lebih hebat dan mantap lagi.


Berita ini tentunya memberikan kegembiraan kepada mereka yang menghidap sakit jantung, kencing manis dan darah tinggi kerana ubat-ubat ransangan yang dijual tidak sesuai diambil oleh pesakit-pesakit ini. Dengan hanya beberapa minit sahaja urutan diwaktu malam dan pagi NITE LUV OIL akan menjadikan anda seperti zaman remaja.


Amalkanlah NITE LUV OIL setiap hari dan anda pasti dapat melihat perbezaannya.
HARGA JUALAN SEBOTOL :
S/Malaysia : RM50.00
Sabah/Sarawak : RM55.00
SILA HUBUNGI UNCLE JOE 012 - 628 3505

CARA PENGGUNAAN NITE LUV OIL


Goncang dahulu sebelum menggunakannya, anda tidak perlu menggunakan khidmat tukang urut bertauliah untuk menggunakan NITE LUV OIL. Hanya letak sedikit NITE LUV OIL dijari dan disapukan kepada alat sulit anda.


Bila kesemua alat sulit anda itu disapu dengan minyak, mulakan urutan perlahan (urut secara mesra) bermula dari pangkal hingga ke kepala alat sulit anda dibahagian kiri, kanan, atas dan bawah. Diulangi beberapa kali selama 5 hingga 10 minit.


Jangan ditekan dengan kuat pada alat sulit anda kerana ini bukan kaedah ciptaan NITE LUV OIL. Selepas setengah jam, basuhlah alat kelamin anda dengan air suam.


Amalkan urutan yang mesra ini pada waktu malam sebelum tidur dan waktu pagi. NITE LUV OIL akan meresap pada kulit alat kelamin anda dan ini adalah bertujuan untuk memastikan ramuan yang digunakan sebati dengan tubuh pengguna.


Untuk permulaan adalah lebih digalakkan untuk anda mengurut dihadapan cermin bagi memastikan semua bahagian alat sulit disaluti minyak.BAHAN AKTIF UTAMABahan aktif utama dalam NITE LUV OIL adalah lemak lintah nusantara yang sangat kaya mengandungi komponen hirudin, berfungsi untuk mengurangkan pembekuan darah dan melancarkan pengaliran darah.


Ia juga mengandungi pheromon, iaitu sesuatu hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian seksual pasangan anda. Selain itu lemak lintah juga mengandungi histamine yang berfungsi untuk membesarkan diameter saluran darah dan melancarkan pengaliran darah, justeru ini dapat membantu membesarkan saiz zakar.


Hirudin, histamine, hyaluronidase yang terdapat dalam lemak lintah nusantara mampu meresap kedalam zakar untuk memperbetulkan saluran darah yang tersumbat dengan bekuan darah.Selain daripada lemak lintah nusantara sebagai bahan aktif yang utama, NITE LUV OIL juga dirumus dengan bahan-bahan herba semulajadi yang diwarisi sejak zaman berzaman dalam amalan datuk nenek kita seperti minyak buah jara, butea superba, halia, jintan manis dan lada hitam.


Bahan-bahan ini dipercayai sangat berkhasiat khasnya dalam merawat sakit lemah tenaga batin lelaki. NITE LUV OIL tidak mengandungi bahan kimia yang boleh meniggalkan kesan sampingan.


TIP UNTUK MENGUJI KEBERKESANAN NITE LUV OIL


Sapukan beberapa titik NITE LUV OIL diatas belakang tapak tangan anda dan urut perlahan, selepas beberapa saat anda akan dapat melihat urat ditangan anda semakin timbul. Itu adalah reaksi apabila komponen NITE LUV OIL meresap kedalam epidermis dan masuk kedalam pembuluh darah lalu mengembangkan saluran darah serta melancarkan perjalanan darah...Sangat hebat!

0 comments:

Post a Comment